Uw pensioen wordt verhoogd
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌
Lees online | Afmelden
Nieuwsbrief
april 2024
English
Pensioenreglementen op enkele punten gewijzigd
Het Bestuur van Pensioenfonds bp heeft de pensioenreglementen op een aantal punten gewijzigd. De wijzigingen zijn ingegaan op 1 januari 2024. Eerder informeerden wij u hier al over via onze website.
Lees hier de belangrijkste wijzigingen >
 
Hoe staat het met de nieuwe pensioen­regeling?
We vroegen het werkgroepleden Peter‑Paul van Tilborg en Paul Koole. Het voorbereidende werk van de werkgroep is zo goed als klaar. Alle bevindingen, adviezen en conclusies zijn verwerkt tot een eindvoorstel dat is voorgelegd aan de sociale partners. Zij beslissen.
Lees meer over de nieuwe regeling >
Heeft u vragen over het Pensioenakkoord? Stel uw vraag via het Pensioenakkoord vragenformulier. Wij proberen uw vraag binnen 6 weken te beantwoorden. Bekijk ook onze Pensioenakkoord webpagina.
Gaat u bijna met pensioen? maak dan snel een afspraak op het pensioenspreekuur
Tijdens dit persoonlijke gesprek met onze pensioen­specialist kunt u al uw pensioen­vragen stellen. Vooral als u op het punt staat om met pensioen te gaan, is het belangrijk om deze afspraak te maken. Zo wordt uw pensioen­situatie overzichtelijker en begrijpelijker en wordt u niet verrast.
Plannen om met pensioen te gaan? Maak een afspraak! >
 
Zoveel risico durft u te nemen met uw pensioen
151 deelnemers (17% van alle uitgenodigde actieve deelnemers, waarvan het e‑mailadres bij ons bekend is) hebben het Risicopreferentieonderzoek ingevuld. Een respons van 17% is een representatieve afspiegeling van het actieve deelnemers­bestand. De informatie die is ingevuld is zeer nuttig voor het pensioenfonds. Wij danken iedereen die de moeite heeft genomen om de vragenlijst in te vullen.
Lees de belangrijkste uitkomsten van het Risicopreferentieonderzoek >
 
We verhogen uw pensioen in 2024
Het is de ambitie van Pensioenfonds bp om de pensioenen ieder jaar te laten stijgen met de inflatie, met als maximum 4%, dit is in het reglement opgenomen. We maken hierbij gebruik van de inflatiecijfers van het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS) de zogeheten consumenten­prijsindex. Of het verhogen van uw pensioen lukt, hangt af van onze financiële situatie. We hebben uw pensioen dit jaar kunnen verhogen. Wij leggen uit wat dit voor u betekent.
Lees hoe veel uw pensioen wordt verhoogd  >
Geef uw privé e‑mailadres aan ons door!
Geef dit aan ons door op Mijn pensioen. Zo kunnen wij u altijd digitaal bereiken. Ook als u met pensioen of uit dienst gaat.
 
© 2024 Pensioenfonds bp
Wilt u deze nieuwsbrief niet meer ontvangen klik dan hier
Disclaimer