Wij praten u bij!
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌
Lees online | Afmelden
Pensioenakkoord Special
English
Pensioenfonds bp heeft tot 1 januari 2028 de tijd om de nieuwe pensioenregeling in te voeren. Zie welke deadlines hierbij horen:
 
Hoeveel risico kunt en wilt u nemen? 
Het Risicopreferentieonderzoek is verplicht in de pensioenwet. In het nieuwe pensioenstelsel krijgt u meer invloed op uw pensioen. Hoeveel beleggingsrisico vindt u acceptabel? Laat uw stem horen door het onderzoek in te vullen.
Lees meer over het Risicopreferentieonderzoek >
Heeft u vragen over het Risicopreferentieonderzoek? Of andere vragen over het Pensioenakkoord? Stel uw vraag via het Pensioenakkoord vragenformulier. Wij proberen uw vraag binnen 6 weken te beantwoorden.
Nieuwe regeling moet aansluiten op alle belangen.
Sinds Den Haag de nieuwe pensioenwet definitief heeft goedgekeurd afgelopen voorjaar, is het 100% zeker dat Pensioenfonds bp een nieuwe pensioenregeling krijgt. Een speciale werkgroep is al bijna twee jaar bezig met de voorbereidingen. Drie leden van deze werkgroep vertellen er meer over.
Lees meer >
 
 
Persoonlijk pensioenpotje in de nieuwe pensioenregeling
Hoe werkt het?

Klik op onderstaande afbeelding om de animatie te bekijken >
 
Test uw Pensioenakkoord kennis! 
De invoering van het nieuwe pensioenstelsel heeft ook gevolgen voor u als deelnemer. Zo krijgt u zelf invloed op uw pensioenpot. Daarom is het extra belangrijk dat u weet wat het nieuwe pensioenstelsel voor u betekent. Wilt u testen of u voldoende op de hoogte bent? Of wilt u juist uw kennis bijspijkeren?

Test uw kennis door op de onderstaande afbeelding te klikken.
 
 
De werkgroep houdt u op de hoogte
Alle nieuwsberichten vanuit de werkgroep over de uitwerking van de nieuwe pensioenwet vindt u op Mijn pensioen in Mijn archief. Ga naar Mijn pensioen en log in. Bekijk ook onze Pensioenakkoord webpagina voor alle laatste informatie.
Geef uw privé e‑mailadres aan ons door!
Geef dit aan ons door op Mijn pensioen. Zo kunnen wij u altijd digitaal bereiken. Ook als u met pensioen of uit dienst gaat.
 
 
© 2023 Pensioenfonds bp
Wilt u deze nieuwsbrief niet meer ontvangen klik dan hier
Disclaimer