Doet u straks mee?
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌
Lees online | Afmelden
Nieuwsbrief
augustus 2023
English
Risicobereidheidsonderzoek: doet u straks mee?
Wat moet u doen voor uw pensioen als u gaat scheiden?
Wilt u meer inzicht in uw pensioen?
Leef uw pensioen
 
Risico­bereidheids­onderzoek: doet u straks mee?
Het Risico­bereidheids­onderzoek is verplicht in de pensioenwet. Pensioenfonds bp belegt uw ingelegde premie. Hoeveel beleggingsrisico vindt u acceptabel? Om hier achter te komen, gaat Pensioenfonds bp een onderzoek doen naar uw mening over het beleggingsrisico. In het najaar ontvangt u per mail een uitnodiging om hieraan mee te doen. Hebben wij uw e‑mailadres nog niet? Registreer deze dan gemakkelijk op Mijn pensioen. Zo kunt ook u uw stem laten horen tijdens het Risico­bereidheids­onderzoek.
Hoeveel risico wilt u lopen met uw pensioen? >
 
Wat moet u doen voor uw pensioen als u gaat scheiden?
Wanneer u uit elkaar gaat, kunnen we ons voorstellen dat dit een verdrietige situatie is. Toch is het belangrijk om gelijk een aantal zaken te regelen. Zo moet u samen afspraken maken over uw pensioen en is het belangrijk om Pensioenfonds bp hierover te informeren. Er zijn meer zaken die bij een scheiding komen kijken. Wij nemen u mee in een paar simpele stappen.
Lees wat u nog meer kunt doen >
 
Wilt u meer inzicht in uw pensioen?
U kunt zich nog aanmelden voor de Pensioenspreekuren.

Bent u werkzaam bij bp en wilt u ook meer inzicht in uw pensioen? Ons klantteam houdt één dag per maand (behalve in juli en augustus) een pensioenspreekuur. Onze pensioenspecialist kan u helpen om inzicht te krijgen in uw pensioen en om uw pensioen af te stemmen op uw individuele situatie. Wilt u bijvoorbeeld eerder met pensioen? Dan raden wij u in ieder geval aan om een afspraak te maken.
 
Geef uw privé e‑mailadres aan ons door!
Geef dit aan ons door op Mijn pensioen. Zo kunnen wij u altijd digitaal bereiken. Ook als u met pensioen of uit dienst gaat.
 
© 2023 Pensioenfonds bp
Wilt u deze nieuwsbrief niet meer ontvangen klik dan hier
Disclaimer