Bekijk uw UPO en doe de Pensioenquiz!
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌
Lees online | Afmelden
Nieuwsbrief 2023
juli 2023
English
Hoe goed kent u uw pensioen?
Willem de Boer vertelt over het Uniform Pensioenoverzicht (UPO)
Hoe staat het met het Pensioenakkoord?
Leef uw pensioen
 
Hoe goed kent u uw pensioen?
Bekijk onze nieuwe webpagina Pensioenwijzer met alle informatie over pensioen overzichtelijk bij elkaar. Zo vindt u hier video’s over pensioenzaken, bijvoorbeeld over de werking van pensioen of over het Uniform Pensioenoverzicht. Maar ook handige stappenplannen voor als u net in dienst bent of juist met pensioen gaat. Om uw pensioenkennis te testen en bij te spijkeren sluit u af met een korte pensioenquiz. U wilt toch ook goed op de hoogte zijn van uw pensioen?
Test uw kennis op de pagina Pensioenwijzer >
 
Willem de Boer vertelt over het Uniform Pensioenoverzicht (UPO)
Eind juli ontvangt u op Mijn pensioen uw Uniform Pensioen­overzicht (UPO). U vindt hier ook uw pensioen­overzichten van de afgelopen jaren. Zodra uw UPO klaar staat, ontvangt u een bericht van ons. In dit artikel vertelt Willem de Boer u meer over het UPO. Hij is één van de specialisten van de deel­nemers­administratie van Pensioenfonds bp.
Lees het interview met Willem de Boer >
Bekijk de UPO animatie >
 
Hoe staat het met het Pensioenakkoord?
De Tweede Kamer heeft in december 2022 ingestemd met de Wet toekomst pensioenen (Wtp). De Eerste Kamer heeft op 30 mei 2023 ingestemd met de wet. Nu hebben de pensioen­fondsen tot 1 januari 2028 de tijd om de aanpassingen hiervoor door te voeren.
Wat verandert er voor u? >
 
Welkom bij Pensioenfonds bp!
Nieuw bij bp? Na het doorlopen van 6 stappen bent u voorbereid op uw pensioen.
In 6 stappen goed voorbereid van start
Geef uw privé e‑mailadres aan ons door!
Geef dit aan ons door op Mijn pensioen. Zo kunnen wij u altijd digitaal bereiken. Ook als u met pensioen of uit dienst gaat.
 
© 2023 Pensioenfonds bp
Wilt u deze nieuwsbrief niet meer ontvangen klik dan hier
Disclaimer