Geef u op voor het pensioenspreekuur
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌
Lees online | Afmelden
Nieuwsbrief
Maart 2023
English
Peter-Paul: "Voorbereiding nieuwe regeling in volle gang"
Wat is er al bekend over Bedrag ineens?
Werkzaam bij bp? Geef u op voor de pensioenspreekuren 2023
Verhoging van uw ingegane pensioen in 2023
 
“Voorbereiding nieuwe regeling in volle gang”
Het wordt een spannend jaar. Eindelijk is er groen licht voor een nieuw pensioenstelsel in Nederland. Dat geeft duidelijkheid. En nu is het dan ook zaak dat we stappen zetten richting een nieuwe regeling.
Lees verder >
 
Wat is er al bekend over Bedrag ineens? 
De mogelijkheid om bij pensionering een bedrag ineens op te nemen, is uitgesteld naar 1 januari 2024. Bedrag ineens betekent dat u tot 10% van uw pensioen direct bij pensionering in één bedrag kunt opnemen. In dit artikel leest u wat dit voor u betekent.
Lees meer >
 
Werkzaam bij bp?
Geef u op voor de pensioen­spreekuren 2023
Kunt u wat hulp gebruiken als het gaat om 
uw pensioen? Ook in 2023 organiseren wij 
weer pensioen­spreekuren. Willem de Boer
staat u graag te woord! In een persoonlijk gesprek beantwoordt hij al uw pensioen­vragen. Zo wordt uw pensioen­situatie overzichtelijker en begrijpelijker.
Bekijk de data in 2023 en meld u aan!  >
 
Verhoging van uw ingegane pensioen in 2023
Het is de ambitie van Pensioenfonds bp om de pensioenen ieder jaar te laten stijgen met de inflatie, met als maximum 4%. Of het verhogen van uw ingegane pensioen lukt, hangt af van onze financiële situatie. De hoogte van de toeslag­verlening is nog niet vastgesteld. Later deze maand verwachten wij u over de verhoging van uw ingegane pensioen te informeren.
Lees meer over de Verhoging >
 
Registreer uw privé e‑mailadres
Zo kunnen wij u altijd digitaal bereiken. Ook als u met pensioen bent of uit dienst gaat. U kunt dit zelf aan ons doorgeven via Mijn pensioen.
 
© 2023 Pensioenfonds bp
Wilt u deze nieuwsbrief niet meer ontvangen klik dan hier
Disclaimer