Vragen over het UPO
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌
Lees online | Afmelden
Nieuwsbrief 2022
september 2022
Het Pensioenakkoord: de belangrijkste termen en begrippen
Weet u wanneer u wat moet doen voor uw pensioen?
Willem vertelt over het uniform pensioenoverzicht (UPO)
Welkom bij Pensioenfonds bp!
Registreer uw privé emailadres
 
Het Pensioenakkoord: de belangrijkste termen en begrippen
Er wordt veel in de media gedeeld over het nieuwe Pensioenakkoord. In deze berichtgeving worden verschillende termen gebruikt. Sommige termen zijn u misschien bekend maar andere kunnen ook zorgen voor onduidelijkheid. Om u op weg te helpen, hebben wij de belangrijkste termen met uitleg op een rijtje gezet.
Bekijk de nieuwe Pensioenakkoord pagina >
 
Weet u wanneer u wat moet doen voor uw pensioen?
In ieder mensenleven vinden leuke en minder leuke gebeurtenissen plaats. Misschien gaat u wel trouwen of samenwonen. Maar het kan ook zijn dat u uw relatie beëindigt. Of dat u ziek wordt. Het is belangrijk om te weten dat dergelijke gebeurtenissen invloed kunnen hebben op uw pensioen. Bekijk wat dit voor u betekent.
 
Willem vertelt over het uniform pensioenoverzicht (UPO)
Uw UPO 2022 staat voor u klaar op Mijn pensioen. Pensioen is iets waar u meestal niet dagelijks mee te maken heeft. Voor vragen over pensioen kunt u daarom altijd contact opnemen met de deelnemersadministratie. Zij krijgen regelmatig vragen over het UPO. Willem de Boer is één van de medewerkers van de deelnemersadministratie van Pensioenfonds bp. Hij neemt u graag even mee met een aantal vragen die regelmatig voorbij komen.
Lees de veelgestelde vragen >
Bekijk onze UPO animatie >
Welkom bij Pensioenfonds bp!
In 6 stappen goed voorbereid van start
Nieuw bij bp? Na het doorlopen van 6 stappen bent u voorbereid op uw pensioen.
Registreer uw privé emailadres
Zo kunnen wij u altijd digitaal bereiken. Ook als u met pensioen bent of uit dienst gaat. U kunt dit zelf aan ons doorgeven via Mijn pensioen.
 
© 2022 Pensioenfonds bp
Wilt u deze nieuwsbrief niet meer ontvangen klik dan hier
Disclaimer