Meld u aan voor ons pensioenspreekuur!
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌
  Lees online | Afmelden
Nieuwsbrief 2022
april 2022
Welkom bij Pensioenfonds bp!
Heeft u inzicht in uw inkomen voor later?
“Aan de slag met nieuw pensioenstelsel”
Pensioenfonds bp verhoogt uw pensioen in 2022
Meld u aan voor ons pensioenspreekuur 2022
Wilt u ook meebeslissen over uw eigen pensioenspaarpot?
 
welkom bij pensioenfonds BP!
Nieuw bij bp? Na het doorlopen van 6 stappen bent u voorbereid op uw pensioen.
in 6 stappen goed voorbereid van start
 
Heeft u inzicht in uw inkomen voor later?
Lees wat u nu al kunt doen voor uw inkomen voor later. Wat moet u hiervoor regelen? In dit artikel nemen wij u mee aan de hand van 7 stappen.
Lees meer >
 
“Aan de slag met nieuw pensioenstelsel”
“Ondanks de wereldwijde onrust door corona, Oekraïne en de hoge inflatie, lukt het Pensioenfonds bp de opgaande lijn vast te houden. Net zoals vorig jaar kunnen we ook dit jaar de pensioenen verhogen.” Dat zegt Peter-Paul van Tilborg. Hij is voorzitter van het Dutch Management Committee (DMC) dat de uitvoering bewaakt van de Nederlandse pensioen­regelingen van Pensioenfonds bp.
Lees meer >
 
PENSIOENFONDS BP VERHOOGT UW PENSIOEN IN 2022
Ieder jaar kijken we of we de pensioenen kunnen laten stijgen met de inflatie. Dit hangt af van onze financiële situatie. Goed nieuws: we hebben uw pensioen dit jaar kunnen verhogen. Lees wat dit voor u betekent.
Lees meer >
 
Meld u aan voor ons Pensioenspreekuur 2022
Wilt u meer inzicht krijgen in uw pensioensituatie? Kunt u wat hulp gebruiken als het gaat om uw pensioen? U bent van harte welkom op één van onze pensioenspreekuren. Onze pensioenspecialist Willem de Boer staat u graag te woord!
Lees meer >
 
Wilt u ook meebeslissen over uw eigen pensioenspaarpot?
In andere Europese landen is het al langer heel normaal dat je op de pensioendatum eenmalig een bedrag uit je pensioenpot kunt opnemen. Met het nieuwe pensioenstelsel gaat dit wellicht ook in Nederland spelen. Het is nog niet zeker en er moet nog veel geregeld worden. Toch is er een grote kans dat de plannen doorgaan. En dat is goed nieuws, want uiteindelijk is het je eigen spaarpot, waarover je graag meebeslist. Lees verder over de plannen en de risico’s die hierbij komen kijken.
Lees meer >
 
Wat Vindt u van deze nieuwsbrief?
Positief   Negatief
Registreer uw privé emailadres
Zo kunnen wij u altijd digitaal bereiken. Ook als u met pensioen bent of uit dienst gaat. U kunt dit zelf aan ons doorgeven via Mijn pensioen.
 
© 2022 Pensioenfonds bp
Wilt u deze nieuwsbrief niet meer ontvangen klik dan hier
Disclaimer