Deze maand: deel uw mening over onze communicatie
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌
Lees online | Afmelden
Nieuwsbrief 2021 - 3e editie
SEPTEMBER 2021
Deze maand: deel uw mening over onze communicatie
Uw Uniform Pensioenoverzicht (UPO) vindt u op Mijn pensioen
Misverstanden over pensioen. test uw kennis!
Inloggen mijn pensioen
Registreer uw privé e‑mailadres
 
Deze maand: deel uw mening over onze communicatie
Een nieuw pensioenakkoord, nieuwe wetten en een terugkerend onderwerp in het nieuws. We hebben genoeg om over te communiceren. Maar wij vinden het belangrijk wat u wilt weten. En hoe u daar meer over te weten wilt komen. Half september ontvangt u een uitnodiging voor een online onderzoek over uw beleving van de communicatie van pensioenfonds bp. Daarnaast zijn we benieuwd naar uw vertrouwen in uw pensioenfonds. Houdt uw digitale inbox in de gaten en deel uw mening!
 
Uw Uniform Pensioenoverzicht (UPO) vindt u op Mijn pensioen
Sinds augustus staat uw persoonlijke pensioenoverzicht, het UPO, voor u klaar op uw portaal Mijn pensioen. Het UPO 2021 geeft u inzicht in uw pensioensituatie op 31 december 2020. U leest hoeveel pensioen u heeft opgebouwd en kunt opbouwen tot uw 68e jaar. En ook hoeveel pensioen u krijgt als u arbeidsongeschikt wordt of wat uw eventuele nabestaanden krijgen als u overlijdt. Klik op de Lees meer voor uitleg over hoe u uw UPO kunt lezen, wat er dit jaar nieuw is in het UPO en wat het antwoord is op Veelgestelde vragen.
Lees meer >
 
Misverstanden over pensioen. test uw kennis!
Er bestaan veel mythes en misverstanden over pensioen. Veel mensen denken bijvoorbeeld dat er straks voor hen geen pensioen meer is…maar wat is waar? Toets uw pensioenkennis en beantwoord de volgende 5 stellingen. U krijgt na elke stelling het goede antwoord. Zo helpen wij u pensioenwijs te maken en misverstanden de wereld uit te helpen. Meedoen kost maar 5 minuten!
Ja, ik doe mee >
Inloggen Mijn pensioen
De manier van inloggen op uw persoonlijke portaal Mijn pensioen is veranderd. Raadpleeg hiervoor de handleiding op de inlogpagina met QR-code. Dit is de pagina na uw reguliere inlog. U vindt de handleiding ook bij Belangrijke documenten.
Registreer uw privé e-mailadres
Zo kunnen wij u altijd digitaal bereiken en mist u nooit informatie over uw pensioen. Ook als u met pensioen bent of uit dienst gaat. U kunt dit zelf aan ons doorgeven via Mijn pensioen.
 
Wat vindt u van deze nieuwsbrief?
Positief   Negatief
 
© 2021 Pensioenfonds bp
Wilt u deze nieuwsbrief niet meer ontvangen klik dan hier
Disclaimer