Lees het laatste pensioennieuws!
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌
Lees online | Afmelden
Nieuwsbrief 2021 - 1e editie
maart 2021
Heeft u uw belasting­aangifte al ingevuld?
Van harte welkom op ons pensioenspreekuur
Welke keuzes maakt u voor uw pensioen
De betaaldata van uw pensioen
Ik geloof erin dat er altijd wel weer wat nieuws op je pad komt
Registreer uw privé e‑mailadres
 
Heeft u uw belasting­aangifte al ingevuld?
Waarschijnlijk heeft u de oproep vanuit de belastingdienst al op de mat ontvangen. Heeft u in 2020 geld opzij gezet in een lijfrenteverzekering, lijfrenterekening of lijfrentebeleggingsrecht? Dan kunt u uw premie hiervoor misschien in aftrek brengen op uw inkomsten.
Lees meer >
 
U bent van harte welkom op ons (digitale) spreekuur!
Wilt u meer inzicht krijgen in uw pensioen­situatie? Kunt u wat hulp gebruiken als het gaat om uw pensioen? Dan bent u van harte welkom op één van onze (digitale) pensioen­spreekuren. Onze pensioen­specialist Willem de Boer staat voor u klaar!
Lees meer >
 
Welke keuzes maakt u voor uw pensioen?
Misschien duurt het nog lang voordat u met pensioen gaat. Of bent u er nog helemaal niet mee bezig. Maar als het eenmaal zover is, heeft u iets te kiezen voor uw pensioen. Welke keuzes zijn dat? En vanaf wanneer kunt u eigenlijk met pensioen? We geven antwoord op de vele vragen die we hierover binnen krijgen.
Lees meer >
 
De betaaldata van uw pensioen
U ontvangt pensioen van Pensioenfonds bp. Wij maken dit stipt op tijd aan u over. Bekijk de betaaldata voor 2021.
Lees meer >
 
Ik geloof erin dat er altijd wel weer wat nieuws op je pad komt
Jan Hart (69) had interesse in techniek, maar weinig verstand van auto’s. Toch besloot hij een Triumph te kopen en ging hij de ultieme uitdaging aan: het in ere herstellen van een oude auto door die helemaal opnieuw op te bouwen.
Lees meer >
 
Registreer uw privé e-mailadres
Zo kunnen wij u altijd digitaal bereiken. Ook als u met pensioen bent of uit dienst gaat. U kunt dit zelf aan ons doorgeven via Mijn pensioen.
 
Wat vindt u van deze nieuwsbrief?
Positief   Negatief
 
© 2021 Pensioenfonds bp
Wilt u deze nieuwsbrief niet meer ontvangen klik dan hier
Disclaimer